12 digitale technologieën die de wereld veranderen

webinar, 24 juni 2021
UNIZO

De belangrijkste nieuwe technologieën van vandaag. Wat we kunnen leren van ondernemend Limburg. Noël Slangen – algemeen directeur van POM Limburg – en Stijn Bijnens – ambassadeur digitalisering Limburg – gaan dieper in op het boek ‘12 digitale technologieën die de wereld veranderen’ van Filip Michiels.

Over het boek:

Van blockchain over robotisering en slimme drones tot augmented reality: de impact van digitale technologieën in onze bedrijven wordt elke dag groter. Kunnen we voorspellen welke technologieën ons leven en onze economie de komende jaren ingrijpend zullen veranderen? Hoe kunnen we succesvol omgaan met die radicale verandering? En wie zijn ze, de Limburgse bedrijven die zich vandaag al tot ambassadeurs van de nieuwe industriële revolutie ontpoppen?

In 12 verhalen schetst Filip Michiels hoe evenveel technologieën ook uw bedrijf op weg kunnen zetten naar de toekomst. Geen theoretisch betoog, maar verhalen die op toegankelijke wijze illustreren waar elke technologie voor staat en hoe ze vandaag al concreet toegepast wordt in het bedrijfsleven.

Praktisch

Inschrijven?

  • Prijs: gratis

Klaar om te starten?

Alle praktische info vind je op de opleidingspagina van UNIZO.