DigiCoach: digitaliseren op maat van uw bedrijf

Trainingsprogramma
Agoria

Waar begint u best uw digitale transformatie? Laat u leiden door het DigiCoach-programma van Agoria. Benut onze onafhankelijke expertise, onze tools en ons netwerk om uw digitale transformatie in optimale omstandigheden te starten.

Wat zijn de succesfactoren voor digitalisatie?

Waarom zijn sommige bedrijven wel succesvol in hun digitale transformatie en andere bedrijven niet? Een studie onder 400 industriële kmo’s onthult de belangrijkste succesfactoren voor digitalisatie. Download uw exemplaar.

DigiScan: 360° feedback tool met advies op maat

Waar staat u op het vlak van digitalisatie? Doe de gratis DigiScan en in slechts 20 minuten weet u precies hoe digitaal volwassen uw bedrijf is én waar u staat ten opzichte van andere bedrijven. U ontvangt bovendien een duidelijk rapport met advies op maat. Doe de gratis DigiScan.

Hou uw medewerkers een digitale spiegel voor

Digitalisatie verandert de manier waarop we werken en de vaardigheden die we nodig hebben in onze jobs. Sensibiliseer uw medewerkers en nodig hen uit om in minder dan 15 minuten in te schatten waar hun digitale sterktes en ontwikkelingspunten vandaag liggen. Met het DigiSkills Passport in de hand kunnen jullie samen anticiperen op de veranderende verwachtingen voor de toekomst. Klik door voor tips en voor meer info over de gratis tool DigiSkills Passport.

Inspiratie voor ondernemers

Laat u in dit complexe labyrint van digitalisatie inspireren door verhalen over en voor gedreven ondernemers zoals u.

Vind een partner voor jouw digitaal project

Wanneer je wil digitaliseren hoef je niet alles zelf te doen. Maar hoe ga je op zoek naar de ideale partner? En wat zijn de valkuilen die je in je samenwerking wil vermijden? Dat – en nog veel meer – ontdek je in de handige zakgids ‘Samen Sterker’! Download de zakgids

Excellente leveranciers van digitale oplossingen komen in alle maten en gewichten. Hoe kiest u dan de juiste digitale leverancier met relevante expertise én ervaring voor uw specifiek project? Een adres: DigiConnect. Wij toetsten de ervaring van de bedrijven in ons netwerk zodat u in een handomdraai een bedrijf kan kiezen om uw project in optimale omstandigheden te starten.

Ontdek DigiConnect

Digitale expertise at your service

Als lid van Agoria kan u altijd rekenen op onze experten. Zij begeleiden u graag bij elke fase van uw digitale transformatie.

Praktisch

  • trainingprogramma voor bedrijven
  • Taal: Nederlands

Klaar om te starten?

Alle praktische info vind je op de Digicoachwebsite van Agoria