AI Turbogesprek Industrie

Adviesdag, 24 juni 2021
Agentschap Innoveren & Ondernemen & VOKA

Heb jij een specifiek idee hoe AI | machine learning jouw kmo kan vooruithelpen? Maar worstel je nog met de omzetting van dat idee naar de concrete toepassing? Dan helpt onze adviesdag: AI Turbogesprek op 24 juni 2021 jou zeker verder.

Aan een digitale rondetafel brengen VLAIO en VOKA een vijftal experten samen met zowel kennis van Artificiële Intelligentie als van de industriesector. Samen met hen bekijk en bespreek je jouw idee. Door te luisteren naar hun visie op jouw verhaal, krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoe haalbaar is mijn idee?
  • Zijn de data waarover ik al beschik voldoende om mijn project levensvatbaar te maken?
  • En welke return on investment mag ik dan op welke termijn verwachten?
  • Hoe, waar en wanneer begin ik er dan best aan?
  • Bij wie kan ik terecht voor verder advies?

Waarom is een AI Turbogesprek relevant voor jou?

Toets in 2,5 uur jouw AI-plannen af bij experten van gerenommeerde AI-organisaties. Ze geven inhoudelijk constructieve feedback en je weet meteen of ze een relevante partner voor jouw project kunnen zijn.

Wat verwacht VLAIO van jou?

Om in aanmerking te komen voor een AI Turbogesprek beschik je over een basiskennis van machine learning AI: je hebt een elementair begrip van de mogelijkheden van de technologie en je hebt de contouren van een (eerste) AI-project voor jouw kmo uitgewerkt. Je hebt m.a.w. nagedacht hoe de realisatie van je AI-project kan bijdragen aan je businessmodel en strategie. Aan de experten vragen we om zo concreet mogelijk feedback te geven. Daarom verwachten we dat je in staat bent te beschrijven welke data je hebt, en in welke vorm die zijn opgeslagen. Meer dan een voorbereiding van ongeveer 2 pagina’s, die we voor jou zullen doorsturen naar de experten, vragen we niet (hiervoor ontvang je van VLAIO na inschrijving een link).

Confidentialiteit

Maak je je zorgen over de confidentialiteit van je AI-idee? Daar hebben we alle begrip voor. We verwachten van de deelnemende experten dat zij jouw voorbereiding en ideeën op een professionele en vertrouwelijke manier behandelen.

en

Praktisch

Inschrijven?

  • Prijs: gratis
  • Maximaal 5 deelnemers, first come, first serve

Klaar om te starten?

Alle praktische info vind je op de website van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) of VOKA.